Sahnede çifte doğum günü - Havadis Gazetesi | Kıbrıs Haber
Cuma, Nisan 19, 2024
Magazin

Sahnede çifte doğum günü

İLETEN VE YAPAR DOĞUM GÜNÜNÜ SAHNEDE KUTLADI: “Huzur Ağaç”ta sahne alan Semra İleten ve Piyanist Tuncay Yapar’a sahnede sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı

 

Huzur Ağaç Restaurant her hafta sonu olduğu gibi önceki akşamı da coşkuyla geçirdi. Hafta sonu gecelerinin tadını çıkarmak için soluğu restoranda alan konuklar, İngiltere ve Türkiye’den sonra “Huzur Ağaç”ta sahne almaya başlayan Semra İleten ve ülkemizin beğenilen sanatçısı Mehmet Can ile  canlı müziğe doydu.

Gecede Piyanist Tuncay, Mehmet Can ve Semra İletenin canlı performanslarıyla eğlenceyi yaşarken, Oryantal Yasemin de kıvrak danslarıyla tüm konukları coşturdu. Mekan sürpriz doğum günü kutlamalarına da ev sahipliği yaptı. Doğum günü kutlaması için Huzur Ağacı tercih eden konukların yanı sıra Piyanist Tuncay Yapar ve Semra İletene de sahnede sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı.


Sanatçıların eğlenceli sahnelerinde seslendirdikleri birbirinden güzel şarkılarla coşan konuklar gece geç saatlere kadar eğlencenin tadını çıkardı.

 

[images_grid auto_slide=”no” auto_duration=”1″ cols=”three” lightbox=”no” source=”media: 190044,190045,190046,190048,190050,190051″][/images_grid]

 

Fotoğraflar: Mustafa Şenal

Tepki göster
Bayıldım
0
Bayıldım
Huzurlu
0
Huzurlu
Hahaha
0
Hahaha
Üzüldüm
0
Üzüldüm
Hayran Kaldım
0
Hayran Kaldım
Facia
0
Facia
Web tasarım ve geliştirme : Baba Bilgisayar