Model of Celebrity jürisi, Kıbrıs'ta yetenek avına çııyor - Havadis Gazetesi | Kıbrıs Haber
Cumartesi, Nisan 27, 2024
Magazin

Model of Celebrity jürisi, Kıbrıs’ta yetenek avına çııyor

TÜRKİYE’Yİ KARIŞ KARIŞ DOLAŞAN MODEL OF CELEBRİTY JÜRİSİ KIBRIS’TA YETENEK AVINA ÇIKIYOR

KIBRISLI GENÇLERE BÜYÜK FIRSAT

ŞOV DÜNYASININ KAPILARI KKTC 1001 AVM’DE ARALANIYOR

Ekran ve podyumlara yeni yüzler kazandırmak amacıyla gerçekleşen Model of Celebrity yarışmasının ön eleme takvimine bu yıl yavru vatan KKTC de girdi.
Başarılı organizatör Banu Noyan, usta koreograf Uğurkan Erez ve ünlü televizyoncu Armağan Çağlayan’dan oluşan Model of Celebrity jürisi, 7 Ağustos Pazar Günü, saat 16.00’da KKTC’nin tek alışveriş merkezi 1001 Airport’ta olacak.
Türkiye’nin dört bir yanını dolaşarak yetenekli gençleri keşfettiklerini belirten organizatör Banu Noyan, yoğun talep üzerine bu yıl Kıbrıs’ta da ön eleme yapmaya karar verdiklerini belirtti.
Gittikleri her şehirde izdiham yaratan Model of Celebrity seçmelerini bu yıl daha geniş kapsamlı tutan ekip, Kıbrıslı gençleri de sanat dünyasına kazandıracak.
Kıbrıs 1001 AVM Müdürü Mehmet Akalın’ın konuk jüri olarak yer alacağı ön elemeye son başvuru tarihi 6 Ağustos 2016 Cumartesi günü olacak.
Şenol İpek’in sunumuyla gerçekleşecek Kıbrıs 1001 Airport’taki ön elemeyi geçmeyi başaran yetenekli gençler, muhteşem finalde podyuma çıkarak şov dünyasına adım atacak.
Ünlü bir oyuncu, sunucu ya da başarılı bir manken olmak istiyorsanız, alanlarında duayen Model of Celebrity jürisinin karşısındaki yerinizi alın.
Tepki göster
Bayıldım
0
Bayıldım
Huzurlu
0
Huzurlu
Hahaha
0
Hahaha
Üzüldüm
0
Üzüldüm
Hayran Kaldım
0
Hayran Kaldım
Facia
0
Facia
Web tasarım ve geliştirme : Baba Bilgisayar