Ahmet VAMIK
Yaşamını İngiltere’de sürdüren Kıbrıslı sanatçımız Eylem, 3 yıl aradan sonra müzik piyasasına geri dönüş yapmaya hazırlanıyor. 2006 yılında piyasaya çıkardığı “Aman”, “Mız Mız” ve “Turkish Delight” şarkılarıyla hızlı bir çıkış yakalayan ve Türkiye müzik piyasasında önemli bir yer edinen Eylem, 2012 yılından beridir koruduğu sessizliğini ikisi Türkçe biri İngilizce olmak üzere yaz aylarında çıkaracağı 3 yeni single ile bozacak.
3 yıldır neredesin, neler yapıyorsun?
“Farklı bir şekilde geri dönüş yapmak için 3 yıldır kendimi hazırlıyordum. Bu üç yıl boyunca boş durmadım, sözler yazmaya, besteler yapmaya devam ettim. Farklı ülkelerde bağlantılar kurup dünya müzik piyasasına girebilmek için uzun bir süre çalıştım. Çalışmalarım sonunda meyve vermeye başladı. ‘Eylem Official’ olarak kendi markamı yarattım ve artık bu marka üzerinden yoluma devam ediyorum.”
“Ünlü isimlerle düetlerimizde olacak”
Müzik severleri ne gibi sürprizler bekliyor?
“Bu yıl benim yılım olacak buna inanıyorum. Müzik severler her yerde Eylem’i görecek. İngiltere, Amerika, Dubai ve Japonya’da farklı müzik şirketleriyle anlaşmalarımızı yaptık. Dünyaca ünlü isimlerle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çok farklı bir konseptle müzik piyasasına geri döneceğim. Müzik tarzımı da değiştirerek house tarzında şarkılar yapıyorum artık. Ünlü isimlerle düetlerimizde olacak. Şarkılarımız her zaman ki gibi kıpır kıpır hareketli olacak. İngiltere’nin ünlü moda tasarımcısı Sadiye Brides bana özel kostümler hazırlıyor, aynı zamanda İtalyan takı firması Victoria High Field tarafından da kostümlerime özel takı tasarımları yapılıyor. Benim tarzım sahneye çıkıp sadece şarkı söylemek değil, aynı zamanda sahnede bir şov sergileyerek, kendimi tam anlamıyla ifade etmeyi seviyorum.”
“Sırf unutulmamak için albüm yapmam”
3 yıl müzik piyasasından uzak kalmak zor olmadı mı?
“Bu birazda benim çok titiz ve mızır bir başak burcu olmamdan dolayı oldu. Her şey çok iyi olsun diye en ince ayrıntısına kadar uğraştım İngiltere’de bir ekip kurduk ve yola yeniden çıkıyoruz. Çok sevildiğimi ve her yaştan insanın beni benimsediğini bilmek güzel bir şey. Unutulacağımı düşünmediğim için 3 yıl müzik piyasasından uzak kalmak beni korkutmadı. Bu süre içerisinde üretmeye devam ettim. Ben de başkaları gibi ille piyasaya bir şey çıkarayım mantığında olsaydım paramla gelişi güzel albüm yapardım bu zor bir şey değil. Ama benim içime sinmedikten sonra başkalarına da yaptığım müziği sevdiremem. 3 yıl boyunca sevenlerim beni yalnız bırakmadı, sosyal medyadan, mail yoluyla bana ulaşan hayranlarım geri dönmem için bana çağrı yaptı. Hepsine sizin aracılığınızla teşekkür ediyorum. Beni beklesinler kavuşmamıza az kaldı.”
Şarkıların ne zaman piyasaya çıkıyor?
“Hazırlıklarımız devam ediyor. Artık işin şov ve tanıtım kısmına geldik. Reklam ve tanıtım amaçlı fotoğraf çekimlerimizi Kıbrıs’ta gerçekleştireceğiz. Haziran ayında da yine ülkemizde gerçekleştireceğimiz özel tanıtım gecesiyle de yeni şarkımızı tanıtacağız.”
































