PARASI VE KİMLİK KARTI ÇALINDI:
71 yaşındaki Hasan Tayyar kendisini otobüs terminaline bırakacakları gerekçesi ile 4 kişinin bulunduğu bir araca bindi. Araçta bulunan 2 bayan ve 2 erkek tarafından terminal yerine Taşkent ovasına götürülüp burada parası ve kimlik kartı çalınan Hasan Tayyar sonra toprak alana atıldı. Olayı gerçekleştiren 4 kişi polis tarafından her yerde aranıyor
Devrim DEMİR
Lefkoşa’da önceki gün meydana gelen “adam kaçırma” ve “soygun” olayı halk arasında infial yarattı. 71 yaşındaki Hasan Tayyar kendisini otobüs terminaline bırakacakları gerekçesi ile 4 kişinin bulunduğu bir araca bindi. Araçta bulunan 2 bayan ve 2 erkek tarafından Hasan Tayyar’ı terminal yerine Taşkent ovasına götürüp burada parasını ve kimlik kartını çaldıktan sonra toprak alana atarak kaçan 4 kişi polis tarafından her yerde aranıyor.
4 kişiden biri Tayyar’ın tanıdığı
Elde edilen bilgilere göre 71 yaşındaki Hasan Tayyar önceki gün sabah saatlerinde tahlillerini yapmak için Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesine gitti. İşlemlerini bitiren Tayyar, evine gitmek için hastane önünde otobüs beklerken, kendini kaçıranların içinde tanıdığı olduğu için 4 kişilik arabaya bindiği öğrenildi.
Araçta bulunan ve isimleri henüz tespit edilemeyen 4 kişi Hasan Tayyar’ı otobüs terminali yerine, Taşkent ovasına götürdü. Araçta bulunan 4 kişi, Tayyarın cüzdanı içerisinde bulunan 590 TL nakit para ve kimlik kartını çaldı.
Soyguncular 71 yaşındaki yaşlı adamı götürdükleri ovada bırakarak olay yerinden kaçtığı öğrenildi.
Hasan Tayyar yaşadığı olayın ardından polise giderek şikâyetçi oldu. Polis her yerde, yaşlı adamı kaçırıp parasını çalan soyguncuların peşinde.
































