Türkiye’nin ünlü sanatçısı Volkan Konak önceki akşam Concorde Luxury Resort Hotel’de sahne aldı.
Başarılı sanatçı unutulmaz türküler ve “Göklerde Kartal Gibiydim”, “Mimoza Çiçeğim” gibi sevilen şarkıları ile konserine devam etti. Kendi şarkılarının yanı sıra Neşet Ertaş, Zeki Müren, Ferdi Tayfur, Orhan Gencebay ve Cem Karaca gibi sanatçıların şarkılarını da seslendirdi.
Sevilen şarkıları ve sahne enerjisiyle konuklarının unutamayacağı bir geceye imza atan Konak, şarkı aralarında kendisiyle özdeşlemiş fıkra ve şiirleri de unutmadı. Anlattığı fıkralarla mekanı dolduran yüzlerce kişiyi güldürmeyi bildi.
Finalde bin kişi eşliğinde seslendirdiği İzmir Marşı ayakta alkışlandı. Konak’ı dinleyenler arasında CyprusXP Travel direktörü Zeki Ziya da vardı.
Salonu dolduran yaklaşık bin kişi ile beraber şarkılarını seslendiren usta sanatçı, otuz yıllık birikimi ve eşsiz repertuvarıyla izleyenlere muhteşem bir gece yaşattı.
































