Metehan-Alayköy yolunda 25 yaşındaki Asya Rıdvanoğlu’nun ölümü ile sonuçlanan trafik kazasına neden olan sürücü Ali Aziz Zenginses, hükümsüz tutuklu olarak gönderildiği Merkezi Cezaevi’nde tutukluluk süresinin dolması üzerine dün yeniden yargı huzuruna çıkarıldı.
Metehan-Alayköy yolunda 1 kişinin öldüğü trafik kazasında, zanlı Ali Aziz Zenginses, dün Lefkoşa Kaza Mahkemesi Ceza Davaları Yargıcı Gökhan Asafoğulları huzuruna çıkarılırken, Zenginses’in avukatı Ezer Özsoy mahkemede hazır bulundu.
Dava 2 Ocak’a ertelendi
Yargıç Gökhan Asafoğulları huzurunda görüşülen davada, Türkiye’den beklenen raporun henüz gelmediğini, zanlı Ali Aziz Zenginses’in itham edilebilmesi için davayı 2 Ocak tarihine erteledi.
Asya Rıdvanoğlu’na çarparak ölümüne neden olan Ali Aziz Zenginses, Türkiye’den rapor gelmediği için dün de itham edilemedi
Devrim DEMİR
































