Türkiye Otomobil Sporları Federasyonunun (TOSFED) FİAT sponsorlugunda geleceğin şampiyonlarını keşfetmek için hayata geçirdiği “TOSFED Yıldızını Arıyor” projesi kapsamında düzenlenen eleme yarışları tamamlandı.

Gelecekte uluslararası arenada başarı elde edebilecek yeni yeteneklerin Türk sporuna kazandırılması amacıyla Körfez Yarış Pisti’nde düzenlenen eleme yarışlarında, ehliyet sahibi 18-25 yaş arası 333 genç, dereceye girmek için ter döktü.
Bu yarışlarda FİAT Egea ile yarışan 5’i kadın 45 sporcu finale kaldı. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinden katılan yıldız sporcularımızdan Soyhan Çuvalcıoğlu ve Erol Özteknik ön elemeleri başarı ile tamamlayıp Eylül ayında yapılacak final müsabakalarında mücadele etmeye hak kazandılar.
Final yarışları kapsamında gerçekleştirilecek eğitim kampından sonra piste çıkacak olan genç yeteneklerden sadece 12 sporcu, “TOSFED Yıldızını Arıyor” projesinde yarışma hakkı elde edecek. Bizde Kombos Otomotiv KKTC FİAT yetkili bayi olarak bu genç yeteneklerimize destek olmaktan mutluluk duyacağız . Yıldızlarımıza finallerde başırılar dileriz.
































