FESTİVALİN RENGİ OLACAKLAR: Türkiye’nin ünlü sanatçılarından Suat Suna ile ülkemiz sanatçısı Mustafa Tozakı birlikte verecekleri konserle 2. Tatlısu Ot Kültür Festivali’ne renk katacaklar
Tatlısu Belediyesi’nin final organizasyon işbirliği ile düzenleyeceği 2.Tatlısu Ot Kültür Festivali, 5 Mart pazar günü yapılıyor. Saat 10:00’da başlayacak olan festivalde Kıbrıs’ın doğasında yetişen yenilebilen bitki çeşitlerinin yanı sıra Kıbrıs’a özgü kültürel ve sanatsal zenginlikler gün boyunca yer alacak.
14 Şubatta Türkiye’de yeni albümü “Seni Buldum” ile başarılı bir çıkış yakalayan sanatçı Suat Suna festivalde Kıbrıs ve Türkiye sanatçılar buluşması adı altında sanatçımız Mustafa Tozakı ile birlikte Kıbrıs’a ait bestelerin de yer alacağı bir konser verecek.
Festivalde ayrıca yerli gruplarımızdan grup Baria, “Yetenek Sizsiniz” finalisti komedyen illüzyonist Enver Ertaş, Kıbrıs’a özgü kıyafet ve tarzları ile canlı soğuk heykeller, leylek ayaklı uzun adamlar ve Kıbrıs kültürü halk dansları yer alacak. Birçok zenginliğin yer alacağı festivalin ikincisinin de büyük ilgi görmesi bekleniyor.
































