Havadis Gazetesi | Kıbrıs Haber
Magazin

Sali, Harbiye’ den sonra Girne’de

ÖZEL KONSER: Kıbrıslı sanatçı Ziynet Sali, Harbiye’de verdiği muhteşem konser sonrası ülkemizde Girne’de İsrailli konuklara özel bir konser verdi

Türkiye’de Harbiye’den sonra ülkemizde  Merit Royal Hotel’de sahne alan Ziynet Sali, tam anlamıyla müzik ziyafeti verdi. Konuklarının yoğun ilgi gösterdiği Ziynet Sali, enerjisi ve hayranlarıyla girdiği diyaloglarla keyifli bir geceye imza attı.

Gecede İsrailli konukların  ‘’yılbaşıları’’nı kutlayan Ziynet Sali, bu gurup tarafında uzun süre alkışlandı. Sarı elbisesiyle dikkat çeken Ziynet Sali, gelen istek parçaları seslendirirken bolca hatıra fotoğrafı da çektirdi.

 Konularının ilgisi karşısında mutlu olduğunu belirten Ziynet Sali, sevilen pek çok parçasını hayranlarıyla birlikte seslendirdi.

sali-1 sali-2