Seyhan müzik etiketiyle müzik severlere sunduğu “Kumanda” isimli şarkısıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Reyhan Cansu, hızlı çıkışını sürdürüyor. “Kumanda” isimli şarkının gördüğü ilgi sonrası tatile çıkan usta yorumcu Kuşadası’nda başladığı istirahatına Çeşme’de devam ediyor.
Katıldığı her davet ve gittiği her yerde dikkatleri güzelliği ve giydiği kıyafetlere çekmeyi başaran Reyhan Cansu “Kendine baktırmak da sanattır, bu sahne çalışmalarımdan kalan bir durum, herkes beni izlemeli bu belki de sanatçı hastalığıdır. Kendine baktırmayan yarışta da olamaz.” dedi.
Gittiği her yerde kadın erkek herkesin boyunlarını çevirip gözlerin üzerinde olması nedeniyle yakın arkadaşları sevilen sanatçıya “Boyun Kıran Reyhan” lakabını takmışlar.
































