Karaca Group Direktörü Rahmi Karaca ve Genel Müdür Bülent Anlatıcı başta olmak üzere, Karaca Group yönetimi ve Karaca Züccaciye Türkiye bayileri yıllık bayiler toplantısını yapmak üzere adamıza geldi. Kıbrıs’ta tek distribütör firma olan Özok Group’un mağazalarını ziyaret eden ekip onuruna, dün Özok Renault Plaza’da bir kokteyl düzenlendi. Düzenlenen kokteylde Best Model of North Cyprus 2013 Kraliçesi Sonya Çetindal, Best Model of North Cyprus 2014 kraliçesi Yıldız Avşar, ikinci Esra Kaya ve yarışma üçüncüsü Tuğba Öter de yer aldı.
Öztunç: Karaca markası gözbebeğimiz
Özok Group Genel Koordinatörü Halil Öztunç, konuşmasında Özok Group’un faaliyet alanlarından ve önümüzdeki dönemlerdeki projelerinden söz etti. Karaca markasıyla 6 yıl önce tanıştıklarını söyleyen Öztunç, Karaca markası yöneticileri sayesinde Karaca satışlarının ülkemizde son yıllarda giderek katlandığını ifade etti.
Anlatıcı: Özok Group’un bizim için özel bir yeri var
Karaca Group Genel Müdür’ü Bülent Anlatıcı, Karaca markasının 42 yıllık bir geçmişi olduğunu ve zücaciye ile başlayan geçmişlerinin ev eşyaları kategorisiyle devam ettiğini belirtti. Türkiye’de 92 adet kendi mağazalarının bulunduğunu söyleyen Anlatıcı, bayiler aracılığıyla Türkiye genelinde 1100 adet bayilik bulunduğunu ifade etti. Yurtdışı bayiliklerindeyse dünya çapında 28 mağaza bulunduğunu belirten Anlatıcı, bu rakamın giderek arttığını sözlerine ekledi. Özok Group’un kendileri için özel bir yeri olduğunu ifade eden Bülent Anlatıcı, tüm Özok Group çalışan, yönetici ve direktörlerine teşekkür etti.
Konuşmaların ardından Karaca Group Direktörü Rahmi Karaca ve Özok Group Direktörü Hasan Özok tarafından Kıbrıs Karaca şubelerinin temsilcilerine başarılarından dolayı plaket takdim edildi.
***
Fotoğraflar: Ahmet Vamık
































