Havadis Gazetesi | Kıbrıs Haber
Magazin

Özipek’e sevgi seli

Ülkemizin başarılı müzisyenlerinden ve “O Ses Türkiye” yarışması birincisi Lütfiye Özipek, LTB Yeni Yıl Konserinde Lefkoşa’da konser verdi. Türkçe şarkılarını yine başarıyla seslendiren Özipek büyük beğeni kazanırken hayranları da kendisine büyük sevgi gösterisinde bulundu

Ülkemizin başarılı müzisyenlerinden ve “O Ses Türkiye” yarışması birincisi Lütfiye Özipek, önceki akşam LTB Yeni Yıl Konserinde başkent Lefkoşa’nın tüm renklerini bir kez daha Surlariçi’nde buluşturdu.

2018 yılına veda ederken Lefkoşa Türk Belediyesi tarafından düzenlenen konserde Oğulcan Başarı’nın sahne almasıyla başlayan halka açık ve ücretsiz gecede heyecan saat 22.00’de Lütfiye Özipek’in sahneye çıkışıyla doruk noktasına ulaştı.

LTB Başkanı Mehmet Harmancı ve bazı LTB Meclis üyelerinin de katıldığı gecede Lütfiye Özipek sahneye hayranlarının alkışları arasında Lefkoşa Gezi Treni’nde geldi.

Özipek büyük ilgi gördü

Değişen ve dönüşen Lefkoşa Surlariçi’nde Uray Sokak’taki Bandabuliya yanında bulunan LTB Otoparkı’nda kurulan dev sahnede hem günümüzün sevilen şarkılarını hem de unutulmayan Türkçe şarkılarını yine başarıyla seslendiren Özipek büyük beğeni kazanırken hayranları da kendisine büyük sevgi gösterisinde bulundu.

Başkan Harmancı: “Lütfiye, hakkıyla, yüreğinin ve sesinin güzelliğiyle O Ses oldu”

LTB Başkanı Mehmet Harmancı gecede yaptığı konuşmada Lütfiye Özipek’in o ses olması için  umut ettiklerini ve onun da hakkıyla, yüreğinin ve sesinin güzelliğiyle O Ses Türkiye birincisi olduğunu kaydederek “Aslında sizin sesiniz olan Lütfiye Özipek’i sizlerle buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz”dedi.

“Kıbrıslı Türkler’e eşit fırsatlar verilirse her şeyi başarabilirler”

Başkan Harmancı ,Türkiye’de Kıbrıslı bir sanatçının O Ses Türkiye gibi bir yarışmada birinci olmayı başardığını ve Kıbrıslı Türklere eşit fırsatlar verilirse her şeyi başarabileceklerine emin olduğunu, Lütfiye’nin başarısının da bunun en somut örneği olduğunu ifade etti.

“Bu Şehir, Lefkoşa hepimizin. Hasret kaldığımız sokaklara yavaş yavaş geri dönüyoruz”

Harmancı: “Biz sokakları unutmuş bir nesilden geldik. Uzun yıllar sokaklardan uzak, sokaklara hasret kaldık. Ne mutlu ki sokaklara yavaş yavaş dönmeye başladık. Bu şehir, Lefkoşa, hepimizin. Bu şehrin her bir noktasında hep bir geçmişimiz var, ailelerimizin bir anısı var.”  

Konuşmasının sonunda Tüm Lefkoşalılara mutlu yıllar dileyen Harmancı, “Yeni yıla yeni umutlarla ve yeni hedeflerle mutlu bir şekilde girmemizi umut ediyorum.” Dedi.

LTB Yeni Yıl Konserinde Engellemeyen Lefkoşa Birimi üyeleri de ücretsiz olarak LTB’nin ulaşım hizmetinden yararlanarak konseri izledi.