Nadire BAHADİ
Mağusa Namık Kemal Mahallesi muhtarı, KKTC Muhtaralar Birliği eski başkanı 61 yaşındaki Mehmet Aydın hayatını kaybetti. Aydın dün sabah saatlerinde ikamet ettiği ve sahibi olduğu Panorama Hotel’in 16 numaralı odasında ölü olarak bulundu. Polise haber verilmesinin ardından Mağusa Devlet Hastanesi Morguna kaldırılan Aydın’ın ölümü ile ilgili polis soruşturma başlattı.
Ölümünden 3 saat sonra bulundu
Polisten elde edilen bilgiye göre Mehmet Aydın dün sabah saat 08:00 sıralarında çalışanı tarafından bulundu. Dün gün içinde yapılan otopsi sonucu Aydın’ın ölümünden yaklaşık 3 saat sonra bulunduğu öğrenildi. Yapılan otopside ise Aydın’ın ölüm sebebinin vücudunda bulunan aşırı iltihap olduğu tespit edildi. Otopside midesinin yırtıldığı tespit edilen Aydın’ın vücudunu iltihap kapladığı ve bu nedenle hayatını kaybettiği öğrenildi.
Trabzon’da toprağa verilecek
Yaşamı boyunca hiç evlenmeyen ve çocuk sahibi olmadığı öğrenilen Mehmet Aydın’ın aslen Trabzonlu olduğu ve Trabzon’da toprağa verileceği öğrenildi.

Önceki Haber
Sonraki Haber

























