Havadis Gazetesi | Kıbrıs Haber
BasketbolSpor

Melekler “Euroleauge”de zirvede: 93-71

GRUP LİDERİ OLARAK PLAY-OFF’TA:

FIBA Kadınlar Euroleauge B Grubu 14. ve son hafta maçında Rusya temsilcisi Nadezhda Orenburg’u 22 sayı farkla 93-71 mağlup eden Yakın Doğu Üniversitesi play-off’lara lider olarak gitmeyi başardı

FIBA Kadınlar Euroleauge B Grubu 14. ve son hafta maçında Rusya temsilcisi Nadezhda Orenburg’u konuk eden Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı maçtan 22 sayı farkla 93-71 galip ayrıldı.

Play-off’lara lider olarak gitmeyi başaran Yakın Doğu Üniversitesi, grupları 12 galibiyet ve 2 mağlubiyetle tamamladı. Yakın Doğu Üniversitesi play-off’larda A grubunun dördüncüsü ile oynayacak.

İstanbul Caferağa Spor Salonu’nda oynanan maçta Yakın Doğu Üniversitesi, rakibine ribauntlarda 42-30, asistte ise 26-17 üstünlük sağladı. Maçta iki takım da 9 top çalma elde ederken Nadzedha da Emanuel Canon 28 sayıyla maçın sen skorer ismi oldu.  Yakın Doğu Üniversitesi’nde ise Kayla McBride 24 sayı atarken, Jantel Lavender 13 ribaunt, Courtney Vandersloot da 13 asistle istatistik lideri oldu.