Havadis Gazetesi | Kıbrıs Haber
Kıbrıs

Mahkemede suçunu kabul etmedi

Devrim DEMİR

Girne’de şikâyet üzerine olay yerine giden polise ekiplerini görünce kaçmaya çalışan Muhieddin Majdi Rabi Albardini’nin üzerinde yapılan aramada cüzdanına saklanmış uyuşturucu paketi ele geçirildi. Soruşturma amaçlı Girne Polis Müdürlüğü’ne götürülen zanlı suçlamayı reddetti. Albardini’nin evinde yapılan aramada ise 6 adet paket boş uyuşturucu paketi ele geçirdi. Gözaltına alınan zanlı tutukluluk talebiyle dün Girne’de mahkemeye çıkarıldı.
Kıdemli Yargıç Melek Esendağlı, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Şubesin’de görevli polis memuru Mehmet Sevinç’in olaya ilişkin ifadesini dinledikten sonra zanlının soruşturma amaçlı 1 gün daha poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

“Bir gün bile kalmak istemiyorum”
Polisin tutukluluk talebine itiraz eden Albardini mahkemede kendini şu şekilde savundu:
“Dün zaten beni tutukladılar, bulunan paketleri her yerde 6 TL’ye bulabilirsiniz. Her yerde satılıyor. Sağlığım el vermiyor, poliste bir gün bile kalmak istemiyorum. Lütfen olanları polise sorun” dedi.