BİR ARAYA GELDİLER: Larnakalılar Derneği’nin düzenlemiş olduğu Dayanışma Gecesi, Hidden Garden’da yapıldı
BİRÇOK SİYASİ İSİM DE KATILDI: Geceye birçok üyenin yanı sıra Larnaka kökenli olan Meclis Başkanımız Sibel Siber, İskele Belediye Başkanı Halil Orun, Sağlık eski Bakanı Eşref Vaiz, Toparlanıyoruz Hareketi lideri Kudret Özersay, Dr. Ali Niyazi, Dr. Turgay Akalın, milletvekili Zorlu Töre ile resim sanatçımız Salih Çizel ve daha birçok tanınmış şahsiyet katıldı
Katılımın yoğun olduğu gece dernek başkanı Göksel Saydam’ın konuşması ile başladı. Saydam, dernek faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Başkan konuşmasında özellikle Larnaka Şehitlerinin mezarlarının yapımı konusunda yapılan çalışmalar değinerek, İskele’de tahsis edilen araziye de en kısa zamanda “Kayıp Otobüs Anıt Parkı”nın yapımı için uğraşlarının devam ettiğini vurguladı.


Geceye birçok üyenin yanı sıra Larnaka kökenli olan Meclis Başkanımız Sibel Siber, İskele Belediye Başkanı Halil Orun, Sağlık eski Bakanı Eşref Vaiz, Toparlanıyoruz Hareketi lideri Kudret Özersay, Dr. Ali Niyazi, Dr. Turgay Akalın, milletvekili Zorlu Töre ile resim sanatçımız Salih Çizel ve daha birçok tanınmış şahsiyet katıldı.

Larnakalı ses sanatçı Kubilay Aşık’ın sahne aldığı ve sunuculuğunu yine bir Larnakalı olan Hüseyin Kıralı'ın yaptığı gece neşe içerisinde tombala çekilişi ile son buldu.
































