SEVDİKLERİYLE BİR ARADAYDI: H&V ajans direktörü Hayriye Vurdu yaş gününü muhteşem bir partiyle Girne’de kutladı. Bu özel gününde dostları Vurdu’yu yalnız bırakmadı. Geceye katılanlar arasında Özlem Yıldız, Uğurken Erez, Asil Çağıl, Yıldırım Mayruk ve 7. International Top Model of North Cyprus yarışması güzelleri de yer aldı

Ülkemizin başarılı mankenlik ajanslarından H&V ajansın direktörü Hayriye Vurdu yeni yaşını önceki akşam arkadaşlarıyla birlikte Girne’de hizmet veren Merit Crystal Cove Hotel’de düzenlediği yaş günü partisi ile kutladı. Keyifli görüntülere sahne olan doğum günü partisinde alkışlar eşliğinde yaş günü pastasını da kesen Hayriye Vurdu oldukça mutlu görünüyordu.

Doğum günü partisine katılanlar arasında Türkiye’nin ünlü sunucusu Özlem Yıldız, Türkiye’nin duayen koreograflarından Uğurken Erez, Türkiye’nin başarılı koreograflarından Asil Çağıl, Türkiye’nin ünlü modacısı Yıldırım Mayruk ve 7. International Top Model of North Cyprus yarışması güzelleri de yer aldı.

Beyaz elbisesi içerisinde son derece şık görünen Vurdu bu samimi parti sayesinde iş yoğunluğundan sıyrılıp keyifli bir akşam geçirme olanağı yakaladı. Bizler de Havadis ailesi olarak Hayriye vurduğunun yeni yaşını kutlar ona mutlu başarılarla dolu bir hayat dileriz.
































