Havadis Gazetesi | Kıbrıs Haber
Magazin

Gündüz başladı, gece yarısı bitti

GRUPLAR BEĞENİ TOPLADI: Rock’n Cypus Festivali kapsamında Türkiye’nin ünlü gruplarından Mor ve Ötesi, Manga, Pinhani sahne alırken yerli  gruplarımızdan Frekans ve sanatçımız  Fikri Karayel konserleri yanında DJ Umut Özsoy da setleri ile konukları coşturdu

KKTC’de ilk kez Opel ve Nethouse ana sponsorluğunda gerçekleşen Rock’n Cyprus Festivali ile eğlence severler Jasmine Court Hotel Green Garden’de birbirinden güzel konserlerle keyifli bir gün geçirdi.
Rock’n Cyprus, KKTC’nin ilk rock festivali olma özelliği taşırken festivalde Mor ve Ötesi, Manga, Pinhani, Grup Frekans ve Fikri Karayel sahne aldı.
Adamızın başarılı DJ’i Umut Özsoy’un da setleri ile performans sergilediği Rock’n Cyprus’ta ilk sahneyi saat 16.00’da Fikri Karayel alırken festival  Mor ve Ötesi konseri ile sona erdi.
Saat 15.00’te kapılarını eğlence severlere açan festivalde içki ve yiyecek stantları da ilgi gördü. Gençler çim alana yayılarak keyifli bir gün geçirmenin tadını çıkardılar.
Müzik aralarında sohbet fırsatı da bulan gençler festivale büyük ilgi gösterdi.