Havadis Gazetesi | Kıbrıs Haber
FutbolSpor

Gönyeli tepede güldü: 2-0

K-Pet 1.Lig Beyaz Grup’ta evinde Karşıyaka’yı konuk eden Gönyeli, rakibini 2-0 mağlup etti

İLK GALİBİYET:Ligde henüz galibiyeti bulunmayan iki takımın tepedeki karşılaşmasında ev sahibi Gönyeli, Ulaş ve frikikten İbrahim’in müthiş golü ile Karşıyaka’yı 2-0 mağlup ederek ilk galibiyetine imza atmış oldu

 

Yer: Gönyeli Stadı

Hakemler: Serkan Şimşek, Emine Yarkın, Kaan Koday

Gönyeli: Kemal, Reşat, İbrahim, Mehmet Barkınay, Menteş, İlksen (Dk. 90 İsmet), Tahir, Nasuh, Tuğrul, Akın (Dk.52 Mehmet) ,Ulaş (Dk.81 İbrahim Kaba ).

Karşıyaka: Gültekin, Bayram (Dk. 46 Kamuran), Zafer, Ayhan (Dk.78 Salih) , İsmet, Tufan, Serdar, Berk, Turan, Ahmet.

Goller: Dk. 13 Ulaş, Dk. 45 İbrahim (Gönyeli)

 

K-Pet 1.Lig Beyaz Grup’ta dördüncü maçında sahasında Karşıyaka’yı konuk eden Gönyeli sezonun ilk galibiyetine ulaştı. 2 beraberlik 1 mağlubiyetle haftaya giren Gönyeli, üçüncü maçına 1 beraberlik 1 mağlubiyetle çıkan Karşıyaka’yı 2-0 mağlup etti.

Maça daha iyi başlayan Gönyeli, 13üncü dakikada ceza sahası içinde topla buluşan Ulaş’ın sert ve düzgün vuruşu 1-0 öne geçti. Golden sonra Karşıyaka ataklarını sıklaştırsa da sonuç alamadı. İlk devrenin son saniyesinde Karşıyaka ceza sahası çizgisi hemen dışında serbest vuruş kazanan Gönyeli’de topun başına İbrahim Öksüzoğlu geçti. Sol ayağı ile topu barajın üstünden geçirip iki direğin birleştiği yerden topu filelere gönderen İbo müthiş bir gole imza atarak takımını 2-0 öne geçirdi ve ilk devre bu skorla tamamlandı.

İkinci devrede takımlar başka gol atamayınca mücadele 2-0 Gönyeli üstülüğünde sona erdi.
gonyeli-karsiyaka-1

gonyeli-karsiyaka-3

 

Fotoğraf: Ahmet ÖZSOY