Havadis Gazetesi | Kıbrıs Haber
Kıbrıs

Girne’de 3, Lefkoşa’da da 1 kişi uyuşturucudan tutuklandı

GİRNE VE LEFKOŞA’DA UYUŞTURUCU

Girne’de T.O.N.(E-31), M.A.M. (E-26) ve M.I.O.’nun (K-28) kalmakta oldukların ikametgahta polis tarafından yapılan armada 800 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulundu.

Dün meydana gelen olay sonrasında adı edilenler tutuklanırken, uyuşturucu olduğuna inanılan maddeye el konuldu.

Öte yandan dün Lefkoşa’da, Atatürk Spor Salonu’nun doğu kısmında, yol kenarında bulunan bir para cüzdanının polise teslim edilmesi soncu içerisinde yapılan kontrolde, yaklaşık yarım gram ağırlığında sentetik cannabinoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare olarak alındı.

Mesele ile ilgili olarak yürütülen ileri soruşturmada, M.S.A.(E-30) tutuklandı.

Diğer polisiye haberler

Ani Ölüm

Girne'de faaliyet gösteren bir otelde müşteri olarak kalan Edward Jones (E-70) aniden rahatsızlanarak kaldırıldığı Girne Dr. Akçiçek Hastanesi’nde hayatını kaybetti.

Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre olay dün saat 23.00 sıralarında meydana geldi.

TUZLA VE YENİBOĞAZİÇİ’NDE HIRSIZLIK

Tuzla’da, Murat Karabiber’e ait ikametgahının kapısına hasar vererek giren içeri meçhul şahış veya şahıslar, küçük para ve kasası içerisinde bulunan bin TL nakit para ile bir para cüzdanı ve içerisindeki 390 Euro ile  320 TL nakit parayı, ayrıca garaj içerisinde park halinde bulunan MS 053 plakalı Hyundai marka Jeep araca çaldı.

Öte yandan Yeniboğaziçi’nde, Hayriye Refet’e ait ikametgahtan, 1 televizyon, 1 DVD müzik çalar, 1 florasan lamba ve bir çadır, ambar içerisinden ise; 1 televizyon ile bir adet jeneratör çalındı.

GÜZELYURT’TA TRAFİK KAZASI…1 AĞIR YARALI

Güzelyurt’da, dün meydana gelen trafik kazasında 67 yaşındaki Osman Aşık (E) ağır yaralandı.

Kaza, Binatlı Sokak üzerinde Mustafa Sağlam’ın (E-24)  yönetimindeki MB 399 plakalı kamyonet araçla, yolun sol kenarına park etmek için dikkatsiz bir şekilde geri geri gittiği esnada, yolu yaya olarak geçmeye çalışan Aşık’a çarpması sonucu meydana geldi.

Kaza sonucu ağır yaralanan Osman Aşık kaldırıldığı Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Yoğun Bakım servisinde müşahede altına alındı.

Tüm olaylar hakkındaki polis soruşturmalarının devam ettiği kaydedildi.