Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Şubesi’nde görevli polis ekipleri tarafından önceki gün Lefkoşa’da Mehmet Gezici isimli kişinin üzerinde ve aracında yapılan aramada toplam 20 adet Extacy hap ele geçirildi. Soruşturma amaçlı gözaltına alınan Mehmet Gezici tutukluluk talebiyle dün Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.
Bahadır AYNA
Yargıç Meltem Dündar huzurunda görüşülen tutukluluk duruşmasında, zanlı hakkında başlatılan soruşturmanın devam ettiğine dikkati çekerek Gezici’nin 2 gün daha tutuklu kalmasına emir verdi.
Bağlantılı kişiler aranıyor
Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Şubesi’nde görevli polis memuru Mustafa Zor mahkemede verdiği ifadesinde, zanlı Mehmet Gezici’nin önceki gün Lefkoşa’da tutuklandığını anlattı. Mustafa Zor, zanlının aracında ve üzerinde yapılan aramada 5 adet Extacy hap ele geçirdiklerini, aynı gün mahkeme emri ile zanlının evinde yapılan aramada ise 15 adet Extacy hap tespit ettiklerini söyledi. Soruşturma memuru olayla bağlantılı kişilerin ve kayıp hapların olduğu bilgisine ulaştıklarını ifade ederek, zanlı hakkında başlatılan soruşturmanın devam ettiğini kaydetti. Zor zanlı Gezici’nin serbest bırakılması durumunda aranan hap ve kişilere müdahale edebileceğini söyleyerek, zanlının 2 gün daha poliste tutuklu kalması talebinde bulundu.

































