Havadis Gazetesi | Kıbrıs Haber
Magazin

“Dominos Pizza” KKTC’de

Kaner Şirketler Grubu, ikinci kez uluslararası bir franchise markasını daha Kuzey Kıbrıs’a taşıdı. 2007 yılında Gloria Jean’s Coffees ile aştığı izolasyonlara bir yenisini daha ekleyerek dünyanın önde gelen markalarından Domino’s Pizza’yı açtı. Lefkoşa’da Osman Paşa Caddesi, Köşklüçiftlik’te hizmet vermeye başlayan Domino’s Pizza, özel soslarla hazırlanan eşsiz pizzalarını müşterilerine sunuyor.
Basına tanıtıldı
Domino’s Pizza Kuzey Kıbrıs mağazasının açılışı ile ilgili dün bir basın lansmanı düzenlendi. Kaner Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Güliz Kaner, Domino’s Pizza Uluslararası İş Danışmanı Jules Phillips, Operasyon Müdürü Eda Akdeniz’in konuşmalarının yer aldığı tanıtım dün saat 16.00’da başladı. Güliz Kaner konuşmasının başında, “Bildiğiniz gibi ilk olarak 2007 yılından itibaren Gloria Jean’s Coffees ile halkımızı buluşturduk. Şimdi ise dünyanın önde gelen bir başka markası Domino’s Pizza’yı halkımıza sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kaner Şirketler Grubu, faaliyetlerini sürdürdüğü her alanda en iyiyi yapmaya, standartları yükseltmeye çalışmaktadır. İş ortaklığı yapmış olduğumuz markalar vasıtasıyla global know-how’ı ülkemize taşıyor olmaktan da ayrıca gurur duyuyoruz” dedi. Kaner Şirketler Grubu tarafından Domino’s Pizza’nın açılışı dolayısı ile düzenlenen basın lansmanında, Domino’s dünyasına ilişkin bilgiler de paylaşıldı. 1960 yılında Amerika’nın Michigan eyaletinde Thomas Monaghan tarafından kurulan, 1983 yılına kadar Amerika’da hizmet veren şirket, sonrasında Kanada ve oradan da İngiltere’ye şube açtı. 1997 yılına gelindiği zaman 1500 uluslararası lokasyonda şubeye sahip olan Domino’s Pizza, 2004 yılında halka açılarak New York Borsası’nda hisseleri işlem görmeye başladı.  Bugün 70 ülkede 10 binden fazla şube ile hizmet vermekte olan Domino’s Pizza, “Dünyanın En Büyük Evlere Servis Pizza Zinciri” olma gururunu yaşıyor.

Haftanın her günü açık
Haftanın her günü, saat 11.00’den 23.00’e kadar hizmet sunan Domino’s Pizza mağazasında, ev ve iş yerlerine servis dışında yerinde hizmet için aynı anda 50 kişi kapasitesi bulunuyor. Soğuk hava depoları, hamur üretim yeri, sebze kesimi gibi bölümlere sahip olan üretimhane ise 4 mağazaya hizmet edebilecek şekilde dizayn edildi.
Basın mensupları da pizza yaptı
Konuşmaların ardından Jules Phillips, önlüğünü giyerek pizza yapımına ilişkin interaktif bir sunum gerçekleştirdi. Phillips’in sunumunun ardından bazı basın mensupları da belirlenen süre içerisinde kendi pizzalarını yaptı.

Fotoğraflar Musta Şenal