Havadis Gazetesi | Kıbrıs Haber
Magazin

Dj’ler coşturdu

Girne W Club hafta sonları eğlence severlerin akınına uğruyor.
Her hafta olduğu gibi geçtiğimiz hafta sonu da W Clubda “Saturday Beat’s” konseptinde bir parti yaşandı.
Mekanın daimi DJ’leri Umut Özsoy ve Serdar Bingöl’ün setleri ile eğlence severler ritimlere kapıldı. Geceye ayrıca perküsyon Salahi de şovları ile hareket kattı.
Eğlenceli saatler yaşanan mekanda dans coşkuyla birleşti. Müziklerin ritimlerine kapılan eğlence severler gecede oldukça hareketli saatler yaşadı. Eğlence sabahın ilk ışıklarına dek sürdü.
W Club 2014’e dolu dolu girecek
2014 yılına girmemize sayılı günler kala birçok mekan gibi W Club da çeşitli organizasyonlarla eğlence severleri üzerine çekmeye hazırlanıyor. Christmas Özel Gecesi olan 25 Aralık gecesi DJ Razor ile eğlence yaşanacak olan mekanda, 27 Aralık gecesi dünyaca ünlü DJ Scottie B W Club’da kabin başında yerini alacak.

***