Çatalköy’ün hayat kaynağı olan Malpas Hotel, bayramın ikinci gecesi gerçekleşen konserle, tüm dikkatleri üzerine çekti.
Malpas Hotel konuklarına unutulmaz bir Bülent Ersoy konseri yaşattı.
Türk sanat müziğinin Divası Bülent Ersoy dört gözle beklenen konserine alkışlar eşliğinde çıktı. Konserde keyfinin yerinde olan Bülent Ersoy gece boyunca espri yaptı. Şarkılarını seslendirdiği esnada bile masalara takıldı.
Yüzük gösterdi, koca istedi
Bülent Ersoy gecede esprileriyle de dikkat çekti. Bir ara yüzüğünü konuklara gösterip “Bu gece yüzük istiyorum. Birinizin yuvasını dağıtacağım” diyerek konukları güldürdü.
Kırmızıya büründü
Sahne kıyafetleriyle göz kamaştıran Bülent Ersoy, Malpas konserinde de bu imajından şaşmadı. Ünlü sanatçı bu kez tepeden tırnağa kırmızılar içerisindeydi. Kırmızı kostümüne uygun bir şekilde, makyaj yapan sanatçı, değerli takılarından da takmayı ihmal etmedi.
Fotoğraflar: Ahmet VAMIK
































