Havadis Gazetesi | Kıbrıs Haber
Dünya

Çocuklarını ölüme terk etmişler

Geçen hafta hayatını kaybeden Betsey  isimli 22 günlük bebeğin ölüm nedeni yapılan otopsinin sonucunda ortaya çıktı.

Yapılan açıklamaya göre anne ve babasının Betsey’yi günlerce kasten aç bırakması sonucunda talihsiz bebek hayata gözlerini yumdu.

Ruby Stephens

Acı gerçeğin ortaya çıkmasının ardından gözaltına alınan 23 yaşındaki anne Ruby Stephens ve 48 yaşındaki Roy Stephens, ABD’de birinci dereceden cinayet suçundan yargılanacak.

Emniyet güçlerinin olayla ilgili basına yaptığı açıklamaya göre, 22 gün boyunca zor şartlara rağmen hayata tutunmaya çalışan Betsey, hayatını kaybettiğinde olması gereken kilonun çok altındaydı.

Roy Stephens

Polis tarafından sorguya alınana anne, bebeğin evlilik dışı bir ilişkinin sonucu dünyaya geldiğini ve buyüzden kocasının Betsey’ye ilgi göstermediğini iddia etti.