Havadis Gazetesi | Kıbrıs Haber
Magazin

Bora’dan davullu, zilli eğlence

Hafta sonlarının adı olarak Merit Lefkoşa Hotel & Casino City Bar’da sahne alan Bora Öztoprak yine performansının doruklarındaydı.

Bora Öztoprak’ın seslendirdiği tüm şarkılara misafirler hep bir ağızdan eşlik etti. Davul show ve zil show ile City Bar’ı sallayan sanatçı ve misafirler hareketli şarkılarda bir dakika bile yerlerine oturmadılar.

Sahneye “Çetrefilli Yollar” isimli kendi parçası ile çıkan sanatçı “Deli Yar, Akdeniz Geceleri, Gidiyorum Artık Yeter” gibi kendine ait parçaların yanı sıra “Ankara’nın Bağları, Hayatı Tespih Yapmışım, Kalbim Ege’de Kaldı, Öpücük, Tuana” gibi parçalara da sahnesinde yer verdi.

Gecede eğlence dolu sahnesiyle yine gönüllere taht kuran Bora Öztoprak eğlencesi yine doyasıya yaşandı…