ABIA’DAN 1 YILLIK İMZA: Süper Lig ekiplerinden Binatlı, bir süredir denemeye aldığı Nijeryalı forvet oyuncu Abia Israel Ifeanyi’i teknik ekipten gelen olum rapor doğrultusunda resmen kadrosuna kattı. 22 yaşındaki genç golcü dün Binatlı’ya 1 yıllık imza attı
Süper Lig ekiplerinden Binatlı, Nijeryalı forvet oyuncu Abia Israel Ifeanyi’i resmen kadrosuna kattı.
Sarı yeşilliler bir süredir denediği 22 yaşındaki genç golcüyü, teknik ekipten gelen olumlu rapor doğrultusunda 1 yıllığına renklerine bağladı.
Menajerleğini Tekin Birinci’nin yaptığı yabancı golcü Abia, Binatlı Başkanı Orsel Neşe ile sporcu sorumlusu Veleddin Taşkent’in de hazır bulunduğu törenle, imzayı attı.
Binatlı yabancı transferde geçtiğimiz sezonda kadroda yer alan Mouses’ı ardından Abia’yı da renklerine bağlayarak ikinci transferini gerçekleştirdi.
Sarı yeşilliler uzun süredir denediği Çeçen futbolcu Alex ile de her konuda anlaşma sağladı. Alex’in önümüzdeki günlerde Binatlı ile sözleşme imzalaması bekleniyor.
































