Yeni klibi ile kendinden söz ettiren Selen Selenada, Serdar Şengül ile Akşam Durağı’nda idi.
Kıbrıs radyolarında ilk defa Radyo Havadis’e konuk olan başarılı sanatçı “Adın Yalnızlık” isimli yeni klibi ve single’ını tanıttı.
Hayli keyifli ve eğlenceli geçen programda www.radyohavadis.com linki üzerinden İzmir’den de canlı yayına bağlanan ve birçok dinleyicinin de SMS aracılığı ile katıldığı program da oldukça güzel saatler yaşandı.
“Grup Son Dakika” solistlerinden Ercan Beşerler’in de canlı yayına telefon bağlantısıyla katıldığı gecede, Beşerler, Selenada’nın başarısını kutladı.
Ardından genç şarkıcı Kemal Okta’da yayına bağlanıp yeni albümünün sinyalini verdi. Serdar Şengül’ün sorusu üzerine Selenada “Kendi söz ve müziğimle yeni çekmiş olduğum klip bir çok insana ve ülkemiz şartlarında profesyonel bir kliple dinleyicilere ulaştı heyecanımın tarifi yok” şeklinde konuştu.
Aynı zamanda müzik eğitmeni olan Selen Selenada yeni klip ve müzikleriyle müzik hayatına da adımını atmış oldu. Program 22.00 sularında Şengül’ün “Adın Yalnızlık” şarkısının akustik versiyonunu çalması ile son buldu.
































