Havadis Gazetesi | Kıbrıs Haber
Spor

Çanakkale ve Erenköy şampiyon

BEŞ SETLİK FİNALLER:

Kızlarda; Çanakkale Ortaokulu, Erenköy Lisesi’ni, erkeklerde de Erenköy Lisesi, Canbulat Özgürlük Ortaokulu’nu 3-2 yenerek şampiyon oldu

ORGANİZASYON BOZUKLUĞU:
Milli Eğitim Bakanlığı’nın yanlış organizasyonu sonucu kızlarda üçüncülük maçı, Necati Taşkın İlkokulu yerine Atatürk Spor Salonu’nda oynandı. Büyük tepki toplayan yanlışlık sonucu kızlar finali 1 saat, erkekler finali de tam 2 saat gecikme ile başladı

“Ortaokullararası Voleybol Birinciliği”nde şampiyonlar belli oldu.
Lefkoşa Atatürk Spor Salonu’nda dün yapılan finallerinde büyük çekişme yaşandı. Kızlarda Çanakkale Ortaokulu, erkeklerde ise Erenköy Lisesi Orta Bölümü, beş setlik mücadele sonunda şampiyonluğu aldı.

Çekişmeli finaller
“Ortaokullararası Voleybol Birinciliği”nde kızlar finali bir saat gecikme ile başladı. Büyük çekişmeye sahne olan karşılaşmada Çanakkale Ortaokulu, Erenköy Lisesi Orta Bölümü’nü 3-2 yenerek şampiyon olmayı başardı.
Erkekler finali de çekişmeye sahne oldu. Erenköy Lisesi Orta Bölümü ile Canbulat Özgürlük Ortaokulu arasında geçen beş setlik mücadelenin galibi Erenköy Lisesi Orta Bölümü oldu.

GTMK’dan çifte üçüncülük
“Ortaokullar Voleybol Birinciliği”nde kız ve erkeklerde üçüncülüğü Gazimağusa Türk Maarif Koleji takımları elde etti.
Gazimağusa Türk Maarif Koleji, kızlarda Esentepe Ortaokulu karşısından 3-1, erkeklerde ise Çanakkale Ortaokulu önünden 3-1 üstün ayrıldı.

Organizasyon bozukluğu…
Milli Eğitim Bakanlığı’nın “Okul Sporları” yetkililerince daha önce Necati Taşkın’da oynatılacağı açıklanan üçüncülük maçlarından kızlar müsabakasının Atatürk Spor Salonu’na alınması büyük kargaşaya neden oldu.
Kızlar üçüncülük maçının uzaması nedeniyle yetkililer erkekler maçını Necati Taşkın İlkokulu Spor Salonu’na aldı.
Karşılaşma saatlerinin sarkmasına ve okulların büyük tepkisine neden olan gelişme, kızlar finalinin 1 saat, erkekler finalinin de tam 2 saat gecikme ile başlamasına sebep oldu.