Havadis Gazetesi | Kıbrıs Haber
Spor

YDÜ’de hedef Beşiktaş’ı yenmek

 

MAÇ 2 KASIM’DA SAAT 14.00’TE
Yakın Doğu Melekleri 2 Kasım Pazartesi günü Türkiye’nin en önemli spor camialarından biri olan Beşiktaş’ı Ankara Arena’da ağırlayacak, karşılaşma saat 14:00’da başlayacak

MAÇA HAZIRIZ
Antrenör Alper Durur, “Beşiktaş ligin iyi kadroya sahip ve en tecrübeli takımlarından biri. Her takımın sezon öncesinde yaşayabileceği uyum sorunundan dolayı iki maç kaybetmiş olmaları kötü takım olarak algılanmasın. Aksine daha önce de söylediğim çok iyi bir takıma karşı mücadele edeceğiz.”dedi

BEŞİKTAŞ MAÇI ZOR GEÇECEK
YDÜ’nün ABD’li yıldızı Alyssa Thomas ise maçla ilgili olarak, “Türkiye ligi daha önce oynadığım liglerden çok daha sert ve zor bir lig. Beşiktaş karşılaşması da çok zor geçecek ama biz kazanacağımıza inanıyoruz” dedi

Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi’ndeki mücadelesine devam edem Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol takımı 2 Kasım Pazartesi karşılaşacağı Beşiktaş maçı hazırlıklarını sürdürüyor.
Geçtiğimiz hafta ligin son şampiyonu Galatasaray ile karşılaşan Yakın Doğu Melekleri Türkiy’deki genel seçimler nedeniyle 2 Kasım Pazartesi gününe alınan maçta Beşiktaş’ı Ankara Arena’da ağırlayacak, karşılaşma saat 14:00’da başlayacak.

Durur iddalı
Karşılaşmayla ilgili görüşlerini dile getiren Koç Alper Durur “Takım olarak iyi çalışıyoruz ve Galatasaray maçından sonra da çok verimli geçen idmanlar gerçekleştirdik. Galatasaray karşılaşmasında zaman zaman çok iyi işler yaptık fakat maçı son periyotta kaybettik. Son şampiyon karşısında özellikle ilk yarıda sergilediğimiz oyun ve verdiğimiz mücadele gelecek maçlar için ümit verici. Beşiktaş ligin iyi kadroya sahip ve en tecrübeli takımlarından biri. Her takımın sezon öncesinde yaşayabileceği uyum sorunundan dolayı iki maç kaybetmiş olmaları kötü takım olarak algılanmasın. Aksine daha önce de söylediğim çok iyi bir takıma karşı mücadele edeceğiz. Güzel bir karşılaşma olacak ve biz bu maça kendimizi hazır hissediyoruz” dedi.

Genbel menajer de umutlu
Karşılaşmadan iki gün önce yani Cumartesi günü Ankara’ya gidecek olan takımın son durumuyla ilgili açıklamalarda bulunan Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı Genel Menajeri Erhan Ayaz “Geçtiğimiz hafta özellikle ilk yarıda ve genelde maçın tümünde Galatasaray karşısında çok iyi mücadele ettik. Maçı son periyoda kadar taşıdık fakat yaşadığımız ufak aksaklıklar sonucu belirledi. Rahatlıkla söyleyebilirim ki son şampiyon Galatasaray’ı elimizden kaçırdık. Bu hafta da yine Türkiye’de spor denince akla gelen 3 büyük kulüpten bir diğeri olan Beşiktaş ile karşılaşacağız. Takımda herhangi eksik oyuncu yok, hafta içinde gerçekleştirdiğimiz idmanlar çok verimli geçti, yüzde yüz hazır şekilde Ankara’ya gidiyoruz” dedi.

Zor bir lig ve maça çıkıyoruz
Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı oyuncularından Allyssa Thomas ise “Bu yıl benim Türkiye ligindeki ilk yılım. Fakat rahatlıkta söyleyebilirim ki Türkiye ligi daha önce oynadığım liglerden çok daha sert ve zor bir lig. Müdafaalar ciddi anlamda çok üst seviyede. Bunun için kazanmak için her maçta sonuna kadar mücadele etmeliyiz. Beşiktaş karşılaşması da çok zor geçecek ama biz kazanacağımıza inanıyoruz” dedi.