Havadis Gazetesi | Kıbrıs Haber
Spor

Bone attı, Sun kaybetti: 90-78

 

Amerika Kadın Basketbol Ligi’nde norma sezonun bitimine çok az bir süre kala heyecan da giderek artıyor.
Bu sezon Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde Yakın Doğu Üniversitesi forması giyecek Kelsey Bone, Alyssa Thomas ve Tıffany Hayes’in takımları geceyi mağlubiyetle kapattılar.

Sadece Bone oynadı
Doğu Grubu’nda Play-Off’a kalma mücadelesi veren YDÜ’lü Kelsey Bone ile Alyssa Thomas’ın takımı Connectıcut Sun, New York Liberty’e 90-78 mağlup oldu.
Alyssa Thomas’ın sakatlığı nedeniyle yer almadığı Sun’da Kelsey Bone 30 dakika forma giydiği maçta 17 sayı 7 ribaund 1 asist ile maçı tamamladı.
Yakın Doğu’nun bir başka oyuncusu Tıffany Hayes’in takımı Atlanta Dream ise Minnesota Lynx’e 94-82 yenildi. Dream forması giyen Tıffany Hayes de sakatlık nedeniyle bu maçta forma giymedi.