Havadis Gazetesi | Kıbrıs Haber
Spor

Yakın Doğu, Sırbistan’a gidiyor

CİDDİ BİR KAMP YAPACAĞIZ: Başantrenör Alper Durur yaptığı açıklamada, ''Takımımızı ciddi bir kamp dönemi bekliyor. Zlatibor oksijeni bol ve dağlık bir bölge. Takımların kondisyon çalışmalarının çok verimli geçmesini sağlıyor. Bu nedenle Zlatibor'u tercih ettik.”dedi

Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde mücadele etmeye hazırlanan Yakın Doğu Üniversitesi, yeni sezon hazırlıklarına Sırbistan'da devam edecek.
29 Ağustos – 8 Eylül tarihlerinde Sırbistan’da kamp yapacak olan Yakın Doğu Üniversitesi’nde yabancı transferler bu kampta yer almayacaklar.

Kondisyon depolayacağız
Yakın Doğu Üniversitesi Başantrenör Alper Durur konu ile ilgili şunları söyledi:
''Takımımızı ciddi bir kamp dönemi bekliyor. Zlatibor oksijeni bol ve dağlık bir bölge. Takımların kondisyon çalışmalarının çok verimli geçmesini sağlıyor. Bu nedenle Zlatibor'u tercih ettik. İşin fiziksel kısmıyla birlikte mental açıdan da oyuncular kamp döneminde bölgede konsantrasyonlarını bozacak hiçbir unsur olmadığı için sadece basketbola odaklanabilecekler'' dedi.