Yolonzo Moore, YDÜ yolunda - Havadis Gazetesi | Kıbrıs Haber
Salı, Nisan 30, 2024
Spor

Yolonzo Moore, YDÜ yolunda

Yolonzo Moore

OYUN KURUCU OYNUYOR: YDÜ, takımın başına getirilen Ahmet Gürel Alp’in raporu doğrultusunda oyun kurucu pozisyonu için ABD Kolej Ligi Doğu Konferansı takımlarından Harford Hawks’ın oyun kurucusu Yolonzo Moore ile anlaştı

1.75 BOYUNDA: Moore, 1.75 boyunda olmasına rağmen çabukluğu ile dikkati çekiyor. 2014-2015 sezonunda Hawks forması ile 30 maçta 990 dakika forma giyen Moore, 8,6 sayı, 3,8 ribaund ve 2,7 asist ortalaması ile sezonu tamamladı


Tonguç KOTAK
Yakın Doğu Üniversitesi, Türkiye Kadınlar Süper Ligi’ne hazırlanırken, KKTC Büyük Erkekler Ligi için de oyun kurucu ABD’li Yolonzo Moore ile prensip anlaşmasına vardı.
Kadın Basketbol takımının transferlerini yapmasının ardından geçen sezon hayal kırıklığı yaşanan erkek takımının güçlenmesi için de harekete geçildi.

Gürel Alp’in raporundan Moore çıktı
Yakın Doğu Üniversitesi Erkek Basketbol Takımı’nın başına getirilen Ahmet Gürel Alp’in takımın eksik bölgeleri için verdiği rapor doğrultusunda oyun kurucu mevki için harekete geçildi.
Bordo mavililer, oyun kurucu pozisyonu için ABD Kolej Ligi Doğu Konferansı takımlarından Harford Hawks’ın oyun kurucusu Yolonzo Moore ile anlaştı.
Moore’un görüntülerini defalarca izleyen antrenör Alp, Yakın Doğu yönetimine bu oyuncunun alınması doğrultusunda rapor verdi. Gelen raporların iyi olması ile harekete geçen Yakın Doğu Üniversitesi, Yolonzo Moore ile anlaştı.

1.75 boyunda ve atletik
Oyun kurucu Yolonzo Moore, 1.75 boyunda olmasına rağmen çabukluğu ile dikkati çekiyor.
2014-2015 sezonunda ABD Kolej Ligi Doğu Konferansı takımlarından Harford Hawks’ın forması ile 30 maçta 990 dakika forma giyen Moore, 8,6 sayı, 3,8 ribaund ve 2,7 asist ortalaması ile sezonu tamamladı.

Sırada pivot ve forvet var
Oyun kurucu sorununu Yolonzo Moore ile çözen Yakın Doğu Üniversitesi, Ahmet Gürel Alp’in raporu doğrultusunda bir uzun pivot ve bir de forvet için harekete geçti.
Uzun oyuncu için Ahmet Gürel Alp’in listesindeki isimlerle temasa geçen Yakın Doğu Üniversitesi gelecek yanıtları beklerken, forvet konusunda ise iki yıldır KKTC’de basketbol oynayan Mapfree’li Sırp oyuncu Philip Pajevic’i kadroya katmayı hedefliyor.

Tepki göster
Bayıldım
0
Bayıldım
Huzurlu
0
Huzurlu
Hahaha
0
Hahaha
Üzüldüm
0
Üzüldüm
Hayran Kaldım
0
Hayran Kaldım
Facia
0
Facia
Web tasarım ve geliştirme : Baba Bilgisayar