“TRANSFER ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR”:
Yeniboğaziçi Başkanı Yusuf Akbelli, bu sezon daha dinamik ve etkili bir kadro kurmak istediklerini bu yüzden de transfer çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. Bu sezon daha da güçlü olacaklarına vurgu yapan Akbelli özellikle yabancı futbolcu konusunda arayışlarının sürdüğünü belirtirken en uygun şartta ve kalitede futbolcularla temasta olduklarını kaydetti
Gökmen BOLKAN
Geçen sezonu play-out oynamadan tamamlayıp Süper Ligde kalmayı başaran Yeniboğaziçi’nde yeni sezon hazırlıkları sürüyor.
Başkan Yusuf Akbelli’nin göreve gelmesinin ardından teknik direktör Kılıçali Kahraman ile anlaşan Yeniboğaziçi, futbolcu kadrosunu koruyup, yeni takviyeler yaparak daha da güçlü bir kadro kurmak istiyor.
Yeniboğaziçi Başkanı Yusuf Akbelli, Havadis’e yaptığı açıklamada bu sezon daha dinamik ve etkili bir kadro kurmak istediklerini bu yüzden de transfer çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. Bu sezon daha da güçlü olacaklarına vurgu yapan Akbelli özellikle yabancı futbolcu konusunda arayışlarının sürdüğünü belirtirken en uygun şartta ve kalitede futbolcularla temasta olduklarını kaydetti. Yabancı futbolcular konusunda her zaman titiz davranmak gerektiğini söyleyen Akbelli bunun için sabırlı olmak zorunda olduklarını belirtti.
“Güney’de bağlantılarım var”
Kıbrıslı Rum futbolcuların transferi konusunda dostlukları bulunduğu 1-2 Rum kulüp başkanı ile görüştüklerini ve çarşamba gününden sonra transfer konusunda yol alacaklarına inandıklarını belirten başkan Akbelli, transfer konusunda sürekli görüştüğü teknik direktörleri Kılıçali Kahraman’ın da görüşleri doğrultusunda “Transferde en iyisini takımımıza katmayı planlıyoruz” dedi.
“Futbolcularımla görüştüm”
Yeni sezon açılışı öncesinde futbolcuları ile görüştüğünü belirten Akbelli takımın iskeletini korumak istediklerini bunun için de gerekeni yapacaklarını belirtti. Ancak takımın iç dengesini bozan veya takımda kalmak için niyeti olmayanların da ayrılık yaşayacaklarsa buna da hazırlıklı olmak zorunda olacaklarını söyledi.
































