Yeni sezonda Süper Lig’de mücadelede edecek olan Güzelyurt bölgesi ekiplerinden Binatlı Kulübü sezon açılışını dün Binatlı Antrenman Sahası’nda gerçekleştirdi.
Mustafa BAHADIR
Binatlı Teknik Direktörü Ahmet Soğukpınar yönetimindeki çalışmaya 19 futbolcu katıldı. Sezon açılışında yeni transferler Devrim ve Okan da yer aldı.
Neşe: Hedef ilk 8
Antrenman öncesi konuşma yapan Binatlı Başkanı Orsel Neşe hedeflerinin ilk 8 olduğunu ve kupada final oynamak istediklerini belirtti. Neşe, ayrıca geçen sezondan kalan aile ortamının bu sezon da ayni şekilde devam etmesini ve oyuncularının ligde centilmence mücadele etmesini istedi.
Soğukpınar: Ligde kalıcı olmak istiyoruz
Binatlı Teknik Direktörü Ahmet Soğukpınar ise çalışmalara resmen başladıklarını belirterek ilk etapta haftada 5 antrenman yapacaklarını ikinci etapta ise haftada bu rakamı 6’ya çıkaracaklarını söyledi. Ayrıca Eylül ayı içerisinde yurt içi veya yurt dışında kamp yapmayı planladıklarını belirten Soğukpınar ligde kalıcı olmayı istediklerini belirtti. Transferde de 2 yerli ve 2 yabancı futbolcu alarak kadrolarını güçlendirmek niyetinde olduklarını söyledi.
Transfer çalışmaları sürüyor
Transfer çalışmalarını sürdüren Binatlı, Lefke’den Ali ve Bağcıl’dan İsmail ile anlaşmaya varırken, kulüpleri ile görüşmelere devam ediyor. Ayrıca Yenicami’den Ömer Gül ve Yalova’dan da Muammer Tip ile ilgilenildiği öğrenildi.
































