Trabzonspor'da üç yıllık sözleşme imzalanan Stephane Mbia'nın Almanya kampında salonda çalışmasının nedeni ortaya çıktı. Kamerunlu oyuncu Trabzon'da yapılan ilk antrenmanda bir pozisyonda rakibiyle çarpıştıktan sonra dizinden sakatlandı. Bu pozisyon sonrası Mbia'nın çapraz bağlarının koptuğundan şüphelenilirken, kontrollerde önemli bir şeyinin olmadığı ve sağ dizinde ödem meydana geldiği tespit edildi.
Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; ligin ilk devresini kapatma tehlikesi atlatan Mbia, yoğun bir tedavi programına alındı. Bu program dahilinde çalışmalarını sürdüren Mbia'nın kısa süre sonra takımla birlikte çalışmalara başlayacağı ifade edildi.
MALİYETİ 30 MİLYON TL
Trabzon, Avrupa Ligi şampiyonu Sevilla'dan transfer ettiği Mbia'ya 2 milyon 200 bin Euro imza parası ödemişti. Üç yıllık anlaşma sağlanan Kamerunlu oyuncu bordo-mavili kulüpten yıllık 2.6 milyon Euro (Toplam 7.8 milyon Euro) garanti paranın yanı sıra maç başı da 5 bin Euro kazanacak.

Önceki Haber
Sonraki Haber

























