Beşiktaş'a çılgın para: 25 milyon Euro! - Havadis Gazetesi | Kıbrıs Haber
Salı, Nisan 30, 2024
Spor

Beşiktaş’a çılgın para: 25 milyon Euro!

Beşiktaş'a çılgın para: 25 milyon Euro!

Borçlar nedeniyle Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA) ile mali disiplin anlaşması imzalayan siyah-beyazlı kulüp, Demba Ba, Ersan Gülüm ve Atınç Nukan'ı satarsa ekonomik açıdan rahat bir nefes alacak.
Shangai Shenhua’nın bonservisi için 14 milyon Euro teklif ettiği Demba Ba, yıllık 6,5 milyon Euro garanti ücret önerisi üzerine tercihini Çin kulübünden yana kullandı. Shanhua ile 3 yıllık sözleşme imzalaması beklenen Demba Ba, Vodafone Arena’dan aldığı locayı da kulübe iade edecek.
Kara Kartal, bir başka Çin kulübü Shandong Luneng’in talip olduğu Ersan Gülüm’den ise 5 milyon euro kazanacak. Ersan’ın 4 yıllık sözleşme istediği ve taraflar arasıdaki pazarlığın bitmek üzere olduğu kaydedildi.
Beşiktaş , Atınç Nukan'ı da satarsa 25 milyon Euro gelir elde edecek. Bundesliga 2’de yer alan Red Bull Leipzig’in 6 milyon Euro'luk teklifini kabul eden siyah-beyazlılar, genç stoperin kararını vermesini bekliyor. Bundesliga’ya yükselmek için ciddi yatırımlar yapan Leipzig’in, Beşiktaş’ta senelik 250 bin Euro kazanan Atınç’a ise yıllık 1 milyon Euro teklif ettiği öğrenildi.

Tepki göster
Bayıldım
0
Bayıldım
Huzurlu
0
Huzurlu
Hahaha
0
Hahaha
Üzüldüm
0
Üzüldüm
Hayran Kaldım
0
Hayran Kaldım
Facia
0
Facia
Web tasarım ve geliştirme : Baba Bilgisayar