Coşkun KUTAY
Teknik direktörlüğe Kayhan Özerden’i getiren K-Pet 2. Lig takımlarından Ozanköy’ün başkanı Sami Otçuoğlu ve yönetimi, gelecek sezon ideal takımın kurulması ile ilgili transfer faaliyetlerini sürdürüyor.
İlk olarak, Düzkaya’ya kiralık olan verilen Bekir Yıldız ile Yalova’ya kiralık giden Ahmet Karal’ı kadrolarına dahil eden Ozanköy’de şimdi tüm dikkatler, transferi ile ilgili Ozanköy yönetiminden görüşme talep eden Doğan Türk Birliği ve 1. Lig gol kralı genç golcü Bekir Yıldız’a çevrilmiş bulunmakta.
Gelişmeleri doğrulayan başkan Sami Otçuoğlu, Bekir’in tavan fiyatının 150 bin TL olduğunu belirtti. Başkan bu çerçevede, Bekir’in transferinin takas+para olarak da gerçekleşebileceğini, bu durumun, teknik direktör Kayhan Özerden’in belirleyeceği 4 futbolcu artı 70 ila 80 bin TL para karşılığında gerçekleşebileceğini vurguladı.
































