Havadis Gazetesi | Kıbrıs Haber
Spor

Finalde 2. randevu

 

SERİ 1-1 EŞİTLENDİ:
Final serisine 1-0 önde başlayan Mapfree kendi sahasında Mağusa Gelişim Akademisi’ne 84-81 yenilince dört maç kazanım esasına göre oynanan mücadelede durum 1-1’e geldi. İki takım bu akşam saat 19.00’da Mağusa Arena’da karşılaşacak

DESMOND İĞNE İLE OYNAYACAK:
Mapfree’nin ABD’li yıldızı Desmond Raymond’un yarı final serisinden bu yana dizindeki sakatlığı devam ederken, yıldız oyuncu bu gece de sahaya iğne olup çıkacak

Nicosia Sports Basketbol Büyük Erkekler Ligi final serisi ikinci maçı bu akşam Mağusa’da oynanacak.
Dört maç kazanım esasına göre oynanan final serisine 1-0 önde başlayan Mapfree kendi sahasında Mağusa Gelişim Akademisi’ne 84-81 yenilince mücadelede durum 1-1’e geldi. İki takım bu akşam saat 19.00’da Mağusa Arena’da karşılaşacak. Maçı Serdar Kızılsu – Ulviye Beşe hakem ikilisi yönetecek.

Desmond iğne ile oynayacak
Mapfree’nin ABD’li yıldızı Desmond Raymond’un yarı final serisinden bu yana dizindeki sakatlığı devam ederken, yıldız oyuncu bu gece de sahaya iğne olup çıkacak. Dizinin şişmesi ile oynamakta sorun yaşayan Desmond için Mağusa Gelişlim Akademisi yetkilileri ile doktorlar seferberlik ilan etmiş durumda. Finalin ilk ayağında da iğne olarak sahaya çıkan Desmond Raymond’a bu maç için de aynı tedavi yapılacak. Mağusa ekibinde Desmond’un dışında problem bulunmazken, Mağusa seyircisinin MGA’yı desteklemek için sahaya geleceği gelen haberler arasında.

Mapfree kazanmak istiyor
Bu arada klasmanı yenilgisiz lider bitiren ancak play-off’larda beklenen oyununu oynayamayan Mapfree’de ise avantajlı başladığı serinin kendi evinde 1-1’e gelmesi moralleri bozdu.
Mapfree yönetiminin ilk maçta yapılan savunma hatalarını minimuma indirerek Mağusa’dan galibiyetle dönüp yeniden avantajı eline geçirmek için planlarını bu doğrultuda yapıyor.