Havadis Gazetesi | Kıbrıs Haber
Spor

Turan Cenk 6’ncı oldu

Beyzade ÜNALMIŞ-KTSYD (İstanbul)

Türkiye Salon Atletizm Şampiyonası’na katılan atletler dün ilk gün yarışlarında boy gösterdi.
Sabah yüksek atlama erkek kategorisinde yarışan Kubilay Tok 1.75 cm’lik derecesi ile beşincilik elde ederken, 60 metre de yarışan Havva Hüdan 8.71 sn’lik derecesi ile finallere kalmayı başaramadı. 60 metre erkekler kategorisinde yarışan Caner Öztabak 7.85 sn ile finale kalamayan diğer bir sporcu oldu. 16 Yaş altı kızlar gülle atmada ise Sude Saraç 10.44 m ile altıncılık elde ederken, diğer bir gülle atma sporcusu Sude Kadıoğlu 10.42 m ile yedincilik elde etti.
Türkiye Salon Atletizm Şampiyonası birinci gün son yarışında mücadele eden Turan Cenk 60 metre finalinde 7.40’lık derecesi ile altıncı oldu.

Bugün tamamlanacak
Şampiyonda bugün sporcularımızdan Milenay Günsoy 60 m engelli, Turan Cenk 200 metre, Zeynep Süngü, Sude Kadıoğlu, Havva Hüdan ve Milenay Günsoy ise Uzun atlama kategorilerinde mücadele edecek.