LTB Başkanı Mehmet Harmancı her türlü arıza ve çevre kirliliği için tehditkar olan borunun değiştirildiğini açıkladı.
Harmancı, eski boruların halini gözler önüne serdi: Borular değişti, kötü koku ortadan kalkacak.
LTB Başkanı Mehmet Harmancı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Tüm süreç tamamlandığında koku problemi giderilecek ve hayati öneme sahip bu hat tamamen yenilenmiş olacak.” ifadelerini kullandı.
Açıklama şöyle:
Herkese günaydın ve güzel bir gün dilerim. Mehmet Akif Caddesi’nde yolda yaptığımız çalışmalar tamamlandı ama sistemin bütünü için çalışmaya devam ediyoruz.
Bu fotoğraflarda görünen Kumsal Park karşısındaki eski tren köprüsünden caddeye bağlanan esas bağlantı noktası. Bu borunun değişimi dün gerçekleşti, durumun ne kadar kritik olduğunu görmeniz açısından paylaşıyorum. Boru resmen septikleşmiş ve her türlü arıza ve çevre kirliliği için tehditkar bir noktadaydı.
Tüm süreç tamamlandığında koku problemi giderilecek ve hayati öneme sahip bu hat tamamen yenilenmiş olacak.
Geçici başarılar değil, kalıcı toplumsal kazanımlar için yatırım kanallarımızı maksimum düzeyde kullanmaya devam edeceğiz.
































