Haftanın başarıları ödüllendirildi - Havadis Gazetesi | Kıbrıs Haber
Salı, Nisan 30, 2024
FutbolSpor

Haftanın başarıları ödüllendirildi

Havadis Gazetesi Spor Servisi ile Atakom Limited iş birliğinde her hafta verilen, Futbol K-Pet Süper Lig’de haftanın başarılıları ödüllerinin yenileri dün sahiplerine verildi


 

PLAKET VE 200’ER TL ÖDÜL: K-Pet Süper Lig’de 12’inci haftanın başarılıları, Merit Alsancak Yeşilova Teknik Direktörü Şenol Canbulat, Cihangir futbolcusu Musa Şanlıer ve Baf Ülkü Yurdu-Lefke maçının orta hakemi Emre Öztaşlı olarak belirlendi. Haftanın başarılılarına 200 TL’lik nakit para ödülü ve plaketleri, dün Havadis Gazetesi’nde düzenlenen törenle verildi

 

Havadis Gazetesi Spor Servisi ile Atakom Limited iş birliğinde her hafta verilen “futbolda haftanın başarılıları” ödüllerinin 12’incisi dün sahiplerini buldu.

K-Pet Süper Lig’de haftanın başarılı teknik adamına, futbolcusuna ve hakemine Havadis ile Atakom işbirliğinde her hafta 200’er TL nakit para ve plaket takdim ediliyor.

Ligin 12’inci haftasında sahasında Hamitköy’ü konuk eden Merit Alsancak Yeşilova rakibini 4-1’lik net skorla mağlup etti. Ligde son 6 haftada 5 galibiyet 1 beraberlik alan Merit Alsancak Yeşilova’da teknik direktör Şenol Canbulat gazetemiz tarafından haftanın en başarılı teknik direktörü seçildi.

 

Süper Lig’de bu sezon çok başarılı bir sezon geçiren Cihangir son 3 haftada 3 galibiyet aldı ve 12’inci haftayı lider tamamladı. Sahasında Düzkaya’yı 7-2’lik farklı bir skorla mağlup eden Cihangir’de bu sezon başarılı bir grafik çizen ve toplamda attığı 7 golle takımının üçüncü en golcü ismi olan Musa Şanlıer, Düzkaya filelerini de 2 kez havalandırdı ve sergilediği performans ile de 12’inci haftanın en başarılı oyuncusu olarak belirlendi.

K-Pet Süper Lig’in 12’inci haftasına sonucu en dikkat çeken maç Baf Ülkü Yurdu ile Lefke arasında oynandı. İki batı bölgesi takımının mücadelesinde Lefke, Güzelyurt’ta Baf ülkü Yurdu’nu 2-0 mağlup ederek haftanın sürpriz sonuçlarından birine imza attı. Ligde 6 hafta mağlubiyet yüzü görmeyen Baf 11’inci haftada Doğan deplasmanında 2-1 mağlup olmuştu ve 12’inci haftada da sahasında Lefke’ye 2-0’la boyun eğerek üst üste ikinci mağlubiyetini yaşadı. Toplam 3 sarı kartın gösterildiği maçta düdük çalan hakem Emre Öztaşlı’yı haftanın hakemi kürsüsüne koyduk.

12’inci haftanın başarılı teknik adamı, futbolcusu ve hakemine, ödüllerin yanında 200 TL’lik nakit paraları dün Havadis Gazetesi’nde düzenlenen törenle verildi.

Törende haftanın futbolcusu seçilen Cihangir’den Musa Şanlıer’e ödülünü Havadis Gazetesi Spor ve Magazin Müdürü Mustafa Özsoy verdi.

Haftanın teknik adamı seçilen Merit Alsancak Yeşilova’dan Şenol Canbulat’a ise ödülünü gazetemiz spor yazarlarından Fevzi Beyar takdim etti.

Haftanın hakemi Emre Öztaşlı ise plaket ve para ödülünü, KTFF MHK üyelerinden Alkın Gedikoğlu’nun elinden aldı.

 

Tepki göster
Bayıldım
0
Bayıldım
Huzurlu
0
Huzurlu
Hahaha
0
Hahaha
Üzüldüm
0
Üzüldüm
Hayran Kaldım
0
Hayran Kaldım
Facia
0
Facia
Web tasarım ve geliştirme : Baba Bilgisayar