Lifecell Digital ana sponsorluğunda, TEDxARUCAD dünyanın en iyilerini ağırladı - Havadis Gazetesi | Kıbrıs Haber
Salı, Nisan 30, 2024
EğitimYaşam

Lifecell Digital ana sponsorluğunda, TEDxARUCAD dünyanın en iyilerini ağırladı

Arkın Yaratıcı Sanatlar ve Tasarım Üniversitesi (ARUCAD) 13 Nisan 2019 Cumartesi günü dünyaca ünlü TEDx Konferansı’na ev sahipliği yaptı.

Arkın Yaratıcı Sanatlar ve Tasarım Üniversitesi (ARUCAD), yeni nesil sanat ve eğitim alanında dünyanın birçok ünlü ismini TEDXARUCAD Konferansı ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde buluşturdu.


Lifecell Digital’in ana sponsorluğunda kültür ve sanat alanında eğitim alan gençlerin yanısıra eğitim bilimciler ve sanatseverlerin yoğun katılımıyla Arkın Yaratıcı Sanatlar ve Tasarım Üniversitesi Kampüsü’nde 13 Nisan’da gerçekleşen konferansın açılışına Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı da katıldı.

Cumhurbaşkanı Akıncı, konferansın açılışında yaptığı konuşmada alanlarında tanınmış uluslararası ve ulusal 11 konuşmacının yer aldığı konferansın akademisyenler, sanatseverler ve gençler için önemli sonuçlar içermesini dilerken organizasyona emek verenleri kutladı.

Yaklaşık 2 aylık yoğun bir çalışma temposu ile gerçekleşen ve yoğun izlenme talebi alan TEDxARUCAD Konferansı’nı Kuzey Kıbrıs Turkcell Platinum müşterileri de öncelikli olarak izleme olanağı buldu.

Sanat ve eğitim adına bir ilke imza atılarak Arkın Yaratıcı Sanatlar ve Tasarım Üniversitesi tarafından başarılı bir organizasyonla gerçekleştirilen TEDxARUCAD Konferansı’nda ana tema “ Eğitim – Gelecek için Eğitim – Topluluk İlişkilerini Geliştirme – Çevre – Sürdürülebilirlik ” olarak belirlenmişti.

 

 

 

 

 

 

 

Tepki göster
Bayıldım
0
Bayıldım
Huzurlu
0
Huzurlu
Hahaha
0
Hahaha
Üzüldüm
0
Üzüldüm
Hayran Kaldım
0
Hayran Kaldım
Facia
0
Facia
Web tasarım ve geliştirme : Baba Bilgisayar