“Üçüncü kez Finallerdeyiz” - Havadis Gazetesi | Kıbrıs Haber
Salı, Nisan 30, 2024
Diğer SporlarSpor

“Üçüncü kez Finallerdeyiz”

Levent Koleji

Türkiye Liselerarası Basketbol Birinciliği’nde kızlarda 8’li finallere kalmayı başaran Levent Kolej koçu Ayşe Günerman Özılgaz, Havadis’e konuştu

BÜYÜK BAŞARI


Özılgaz, “Levent Kolej olarak Türkiye’de ilk sekize kalmayı üçüncü kez başardık. Gençler seviyesinde Türkiye’de en iyi sekize kalmak çok büyük ve önemli bir başarı. Çok mutluyuz.”dedi

 Tonguç KOTAK

 Türkiye Liselerarası Basketbol Birinciliği’nde kızlarda 8’li finallere kalmayı başaran Levent Kolej koçu Ayşe Günerman Özılgaz, Havadis’e açıklamalarda bulundu.

Levent Kolej’in başarısı konusunda Ayşe Günerman Özılgaz, Türkiye finalleri konusunda mesajlar verdi.

 

Önemli bir başarı yakaladık

Özılgaz,Turnuva öncesi gruplar açıklandığı zaman bizi çok zorlu bir grubun beklediğinin farkındaydık. Grubumuzdaki takımlarda Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde mücadele eden oyuncular bulunmaktaydı. Fakat biz de bu yıl Türkiye için iyi hazırlanmıştık. Adam adama savunma ile karşılaşacağımızı biliyorduk. Bu yüzden idmanlara önem verdik ve bu Türkiye’de çok iyi çalıştık. Grubumuzda İzmir, Mersin ve Manisa takımları vardı.

Üç maçı da kazanarak grup birincisi olduk. Çapraz eşleşmede karşı grubun ikincisi ciddi başarıları olan ve çok iyi oyunculardan oluşan Ankara Fatoş Abla Koleji ile oynadık. Biz ekip olarak finallere odaklandık rakibimizi iyi izledik ve stratejilerimizi belirledik. Maça çok inanarak cıktık Bu maçı kazanmayı başardık.

Oyuncularımız göz dolduracak mücadeleler vererek ülkemizi ve okulumuzu gururlandırdılar. Okulumuz Türkiye’de ilk sekize kalmayı üçüncü kez başarıyor.  Gençler seviyesinde Türkiye’de en iyi sekize kalmak çok büyük ve önemli bir başarı. Çok mutluyuz.”dedi.

 

Tepki göster
Bayıldım
0
Bayıldım
Huzurlu
0
Huzurlu
Hahaha
0
Hahaha
Üzüldüm
0
Üzüldüm
Hayran Kaldım
0
Hayran Kaldım
Facia
0
Facia
Web tasarım ve geliştirme : Baba Bilgisayar