Merveli Türkiye Kar’da 3. oldu - Havadis Gazetesi | Kıbrıs Haber
Salı, Nisan 30, 2024
Diğer SporlarSpor

Merveli Türkiye Kar’da 3. oldu

Kar

ÇEKYA’YI YENDİLER BRONZ ALDILAR

Yarı finalde kadınlarda; Rus takımına 2-1 yenilen ve sporcumuz Merve Çelebi,  Selin Yurtsever, Bahanur Gökalp’ten oluşan Türk takımı üçüncülük maçında Çekya’yı zorlanmadan 15-10 ve 15-12’lik setlerle 2-0 yenerek üçüncü oldu


Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen Kar Voleybolu Avrupa Turu’nun Erciyes ayağını kadınlarda; sporcumuz Merve Çelebi, Selin Yurtsever ve Bahanur Gökalp’ten oluşan Türk takımı üçüncü bitirdi.

Bronz kazandılar

Kayseri’nin ev sahipliğinde Erciyes Tekir Kapı Kayak Merkezi’nde kurulan plaj voleybolu kortlarında gerçekleşen ikinci turda Türkiye Milli Takımı adına mücadele eden sporcumuz Merve Çelebi ve takım arkadaşları Selin Yurtsever, Bahanur Gökalp üçlüsü çeyrek finalde Romanya ekibini 2-0 yenerek yarı finale yükseldiler.

Yarı finalde güçlü Rus ekibi karşısında iyi başlayarak 15-12’lik başarılı bir set alan Türk ekibi 1-0 öne geçti. İkinci seti 15-9 ve üçüncü seti de 15-10 kaybeden ekip, Ruslara 2-1 yenilerek finale çıkamadı

ve üçüncülük için Çekya takımı ile karşılaştı.

Rakipleri karşısında etkili olan Merve Çelebi,  Selin Yurtsever ve Bahanur Gökalp’ten oluşan takım Çekya’yı zorlanmadan 15-10 ve 15-12’lik setlerle 2-0 yenerek üçüncü oldu.

 

Erkekler elenmişti

Kar Voleybolu Avrupa Turu kapsamında Erciyes’te düzenlenen ikinci etapta sporcularımız Ali Osman Nurettin, Kemal Şah ve Devrim Alibaba’dan oluşan Türkiye Milli Takımı oynadığı ilk ki maçı da kaybederek elenmişlerdi.

 

Tepki göster
Bayıldım
0
Bayıldım
Huzurlu
0
Huzurlu
Hahaha
0
Hahaha
Üzüldüm
0
Üzüldüm
Hayran Kaldım
0
Hayran Kaldım
Facia
0
Facia
Web tasarım ve geliştirme : Baba Bilgisayar