Havadis Gazetesi | Kıbrıs Haber
FutbolSpor

Coza idmana indi

Süper Lig’in yeni ekiplerinden Ozanköy’de yeni sezon hazırlıkları devam ediyor

HIRSI İLE DİKKAT ÇEKİYOR: Kırmızı beyazlıların ön libero mevkisinde denenmek için önceki günlerde adaya getirdiği 22 yaşındaki Sierra Leoneli futbolcu Sahid Coza takımla birlikte antrenmanlara çıkmaya başladı. Sahid’in antrenmanlarda hırslı oluşu teknik direktör Seran Kaşif’i memnun etti

Okan KARADEMİR

 

Süper Lig’in yeni ekiplerinden Ozanköy’de yeni sezon hazırlıkları teknik direktör Seran Kaşif önderliğinde devam ediyor.

Kırmızı beyazlılarda ön libero mevkisinde denenmek için önceki günlerde adaya getirdiği 22 yaşındaki Sierra Leoneli futbolcu Sahid Coza takımla birlikte antrenmanlara çıkmaya başladı.

Son olarak Tayland Ligi takımlarından Champasak United’da forma giyen ve defansif ön liberoda savaşçı kimliğiyle ön plana çıkan Sahid’in antrenmanda oldukça hırslı oluşu Kaşif’i memnun etti.

Ön liberoya kaliteli bir yabancı monte etmek isteyen Ozanköy’de, genç futbolcu Sahid Coza ile ilgili son kararı Seran Kaşif verecek.