Plajda yüzümüz gülmedi   - Havadis Gazetesi | Kıbrıs Haber
Salı, Nisan 30, 2024
Diğer SporlarSpor

Plajda yüzümüz gülmedi  

Plaj Voleybolu

Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) tarafından düzenlenen 2017 CEV Avrupa Plaj Voleybolu Turu’nda Türkiye Milli Takımı adına mücadele eden sporcularımız dereceye giremedi

 SPORCULARIMIZ GALİBİYET GÖREMEDİ:

Kadınlarda ana tabloda mücadele eden sporcularımız Buğra Eryıldız-Merve Çelebi ikilisi sıralama maçında Fransız rakiplerine kaybederek 16. sırada yer alırken erkeklerde ise Ali Osman Nurettin partneri Hasan Hüseyin Mermer ile sıralamada Rus rakiplerine mağlup olarak turu 15. sırada noktaladı. Kemal Şah ise partneri Selçuk Şekerci, Norveçli rakiplerine kaybederek ana tablo maçlarına kalamamıştı

 

Okan KARADEMİR

 

Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) tarafından düzenlenen 2017 CEV Avrupa Plaj Voleybolu Turu’nda Türkiye Milli Takımı adına mücadele eden sporcularımız dereceye giremedi.


Mersin’in 4. kez ev sahipliği yaptığı ve toplam 15.000 Euro para ödülünün dağıtıldığı organizasyon, Mersin Marina ile Fenerbahçe Meydanı’nda gerçekleşti.

Organizasyonda, 22 ülkeden 24’ü kadın, 24’ü erkek olmak üzere toplam 48 takım adına 96 sporcu mücadele etti.

Plaj Voleybolu

Buğra-Merve ikilisi 16.

Kadınlarda ana tabloda mücadele eden sporcularımız Buğra Eryıldız-Merve Çelebi ikilisi turu 16. sırada tamamladı.

Buğra Eryıldız-Merve Çelebi ikilisi ilk maçlarında Rus rakipleri Olga Motrich-Svetlana Kholomina’ya 2-0 kaybederek elenirken sıralama maçında ise Fransız rakipleri Lezana Placette-Aline Chamereau’ya da 2-0 kaybetti ve 16. sırada yer aldılar.

 

Alis Osman 15. sırada

Erkeklerde ana tabloda mücadele sporcumuz Ali Osman Nurettin ve partneri Hasan Hüseyin Mermer ise turu 15.sırada noktaladı.

Ali Osman Nurettin-Hasan Hüseyin Mermer ikilisi ilk maçlarında Ukraynalı rakipleri Mykola Babich-Laroslav Gordieiev’e 2-0 kaybedip elendi ve sırlama maçında da Rus rakipleri Yaroslav Koshkarev-Ruslan Bykanov’a 2-1 mağlup olarak turu 15. sırada noktaladı.

 

Kemal Şah elemeleri geçemedi

Turnuvanın ilk gününde eleme maçlarına çıkan sporcumuz Kemal Şah ve partneri Selçuk Şekerci, Norveçli rakipleri Lars Tveit Retterholt-Daniel Bergerud’a 2-1 kaybederek ana tablo maçlarına kalamamıştı.

Tepki göster
Bayıldım
0
Bayıldım
Huzurlu
0
Huzurlu
Hahaha
0
Hahaha
Üzüldüm
0
Üzüldüm
Hayran Kaldım
0
Hayran Kaldım
Facia
0
Facia
Web tasarım ve geliştirme : Baba Bilgisayar