Havadis Gazetesi | Kıbrıs Haber
Magazin

Arar, gönülleri fethetti

İLGİYLE İZLENDİ: Zerafeti ve muhteşem sesiyle gönüllere taht kuran güçlü yorumcu Funda Arar Lord’s Palace Hotel’de sahne aldı. Hareketli ve ritimli şarkılarında bol bol dans eden ünlü sanatçı, başarılı performansı ile konuklardan sürekli alkış aldı

 

Türkiye’nin ünlü sanatçısı Funda Arar, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle önceki akşam Girne’de hizmet veren Lord’s Palace Hotel’de sahne aldı.

Şık elbisesi ile herkesi kendine hayran bırakan sanatçı, neşeli tavırlarıyla da dikkat çekti. Arar “Hayatın Hesabı”, “Yak Gel”, “Gitme Kal”, “Gamsız” ve hafızalara kazınan geçmişten günümüze en sevilen şarkılarını kendisini dinlemeye gelen konukları için seslendirdi.

Funda Arar
Zerafeti ve muhteşem sesiyle gönüllere taht kuran güçlü yorumcu performansı ve sesiyle konukların gönlünü fethetti.

Sahne öncesi röportaj veren Arar, Kıbrıs’ın bu güzel aylarında konser vermenin kendisini çok mutlu ettiğini ve burada gördüğü samimi ilgiden dolayı keyif duyduğunu ifade etti.

Röportaj sonrası sanatçının geçmiş doğum günü ve 23 Nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı için hazırlanan pastayı üfleyen sanatçı şaşkınlığı ve mutluluğunu gizleyemedi.