Din adı altında yapılana bakın! - Havadis Gazetesi | Kıbrıs Haber
Salı, Nisan 30, 2024
Köşe Yazarları

Din adı altında yapılana bakın!

Deniz Gürgöze

Taciz.

Bugün en büyük ayıp temsil ettiğiniz kurum veya kuruluşa layık olamadan yaşamaktır. Önce sorumluluklarınız sonra duruşunuzla toplumda edindiğiniz yer sizin temsil ettiğiniz kurum veya kuruluşları iyi yerlere taşır.


Bir dernek başkanının hele de din adamlığı sıfatı taşıyan bir ismin iddia edilen çirkin olayla gündeme gelmedi çok üzücüydü.

Bizler yaşam kalitemizi artırmak adına her gün hayatımıza yeni bir şeyler ekliyor, kendimizi geliştiriyor ve doğru düzgün hayatlar sürmek adına yaşam mücadelesi veriyoruz. Bugün çocuklarımız bizim verdiğimiz terbiye ile geleceğe hazırlanıyorlar. Geleceğe dair iyi nesiller bırakmak, güvenle geleceğe bakmak için iyi bir nedendir. ama görüyorum ki bunu başarmak için önce insanlıktan pay almak lazım.

Kendi ülkemiz bazen tanıyamıyorum.

Tecavüzler, tacizler, elle sarkıntılıklar….

Ne bu!!!!

Kadın arsızı olan bir çok insanın ne duruma düştüğünü görmek üzücü. Kolay değil aldığınız eğitimin sizi bir yerlere getireceği ortadadır.ama esas olay ailenizden aldığınız terbiyeyi sizin de çocuklarınıza taşıyacak kadar kişilikli olmanızdır.

Bugün çocuğunuz yaşındaki gençlere sarkıntılık yapmak ahlaksızlık boyutunu da aşmıştır.

Bu tür seviyesiz ve ahlaksız yaklaşımlara en ağır ceza verilmelidir.

Her önüne gelen derneklerde yer alır ve görev yürütürse işte o derneğin de bundan sonraki itibarı sıfırlanır ve vatandaşın derneklere olan güveni gider.

Taciz yapan insanların daha sonra hiçbrişey yokmuş gibi toplum içerisinde yer bulması bence toplumsal bir ayıptır. Taciz utanılması gereken hatta insan içerisine dahi çıkılmaması için yeterli bir sebeptir. Çocuğu yaşındaki kız çocuğunu elleme cüreti gösteren ahlaksız insanlar olduğu sürece utanma arlanma nedir de bilinmeyecektir.

Çocuklarınıza sahip çıkın!

Kimin nerden nasıl bir ahlaksız davranışla geleceği ya da nasıl bir tavır sergileyeceği meçhul olan bir ülkede yaşıyoruz.

Utanmadan bir de dernek başkanı olup, etrafımıza insanlar topluyor, siyasilere ziyaretler gerçekleştirip, taleplerimizi sıralıyoruz…

Utanın yani utanın!!!

Dini sakın kötü emellerinize de alet etmeyin. Din adı altında kurulan her yerde bugün sorun yaşandığını görüyoruz. Din bir inançtır. Ya inandığınız gibi yaşayacaksınız ya da yaşadığınız gibi inanacaksınız… gerisi size kalmış.

Tepki göster
Bayıldım
0
Bayıldım
Huzurlu
0
Huzurlu
Hahaha
0
Hahaha
Üzüldüm
0
Üzüldüm
Hayran Kaldım
0
Hayran Kaldım
Facia
0
Facia
Web tasarım ve geliştirme : Baba Bilgisayar