Havadis Gazetesi | Kıbrıs Haber
Magazin

Lefkoşa’ya yakışır mağaza

Kıbrıs’ın en başarılı genç modacılardan Tezel Ziya ile Türkiye’nin ünlü modacılarını KKTC’ye getiren Enis Onat ortaklaşa Lefkoşa’da “Carnevale” adında bir mağaza açtı. Organizasyona Türkiye’nin ünlü modellerinden Ece Gürsel, Miss Fashion TV 2015 1. güzeli Imane Talssi ile KKTC cemiyet hayatının ve sanat dünyasının pek çok seçkin ismi katılırken açılışı ise Milli Eğitim Bakanı Kemal Dürüst yaptı.

Fashion TV Türkiye’nin sahibi olan ve yıllardır ülkemizde Rocks Hotel’de Miss Fashion TV Dünya Güzellik Yarışması organize eden, düzenlediği defilelerle Türkiye’nin en ünlü modacılarını KKTC’ ye getiren, ülkemizin tanıtımında büyük emeği olan Enis Onat, Kıbrıs en başarılı genç modacılardan Tezel Ziya ile ortaklaşa Lefkoşa’da mağaza açtı.
Dereboyu’nda yeni açılan “Carnevale” ,Türkiye’nin başta İstinye Park olmak üzere en seçkin alışveriş merkezlerinde olan Carnevale zincirinin Kıbrıs’taki mağazası oldu.

Dünya markaları uygun fiyatlarla
İkilinin hedefleri dünya markalarını uygun fiyatlarla KKTC’li moda severlerle buluşturmak. Mağazada erkek ve kadın koleksiyonları yer alacak.
Tezel Ziya yakın zamanda Girne’ de 2’nci mağazayı açmayı hedeflediklerini belirtirken, mağazada Prada, Gucci, Armani, MQ, North Sails, Miss Sixty, Energie, Moncler ve Cerutti gibi dünya markaları satılıyor.
Organizasyon kapsamında Türkiyeli ünlü model Ece Gürsel ve Miss Fashion TV 2015 1. güzeli Imane Talssi de yer aldı. Açılışa sosyete, siyaset ve spor dünyasından pek çok isim katıldı.

Fotoğraflar: Mustafa Şenal